Arno van der Heijden "Geen 18 meer"

zaterdag 11 september 2021
20.30 uur

Wijsheid komt met de jaren. Maar wanneer ben je oud en wijs genoeg om toe te geven dat je geen 18 meer bent? En wat ís wijsheid? Wat wijst ons de weg? Waarheid of waan? Werkelijkheid of verlangen?

In Geen 18 meer onderzoekt Arno dit thema. Zijn eigen onbezorgde jonge jaren, de zorgzame oude dag van zijn ouders, de onverwachte klop op de deur… Via de bochten in zijn brein krijgt Arno toegang tot de krochten van zijn ziel waar werkelijkheid en verlangen strijden om aandacht.
Een openhartige vertelling over de zoektocht naar de waarde van het leven.

In deze achtbaan voor 18+ wordt Arno bijgestaan door pianist Bas Mulder, al 25 jaar zijn muzikale steun en toeverlaat. Een voorstelling met juweeltjes van liedjes en verhalen, vol verwondering, verbazing en verwarring. Met als conclusie; hij is geen 18 meer.

Meer informatie

Arno van der Heyden
met medewerking van Bas Mulder en Pjotr Wiese

Muzikaal cabaret
www.broekenbuuren.nl/theater | www.arnovanderheyden.nl

Audio & Video Materiaal:
Meerdere liedjes (audio) zijn beschikbaar via Broek & Buuren.
theater@broekenbuuren.nlwww.broekenbuuren.nl/theater

DE PERS OVER DE VORIGE VOORSTELLING VAN ARNO

“De bron van zijn repertoire bruist nog altijd van vintage, de ruis van chansons, klassieke Franse sferen, aangenaam vormgegeven vrouwen en het vertrouwde gereutel van de Citroën 2CV. Daar is Arno van der Heyden goed in en hij brengt sterk materiaal mee. Met fraai gebeeldhouwde zinnetjes, de zingende zaag en de viool ter hand, bewijst hij zelfzelf een dienst, spannend begeleid door Bas Mulder.”

“Pjotr Wiese is opnieuw in topvorm paraat voor de registratie van live beelden. Hij is sneller dan het licht in zijn visie, de improvisatie en de montage van geestige, karakteristieke opnamen van diverse locaties.”
Jacques d’Ancona, Dagblad van het Noorden, 27 januari 2018 over de voorstelling Heksenjacht

“Dat programma, dat is een juweel. Het werkt ongeveer zo. Arno treedt op in een theater of cultureel centrum in dorp D. Op de dag van de voorstelling doet hij veldonderzoek in datzelfde dorp. Hij spreekt met inwoners en fotografeert en filmt saillante eigenaardigheden. Het resultaat van dat onderzoek vermengt hij ogenschijnlijk moeiteloos met het hoofdthema, te weten het bevorderen van de verkeersveiligheid in dorp D. Als directeur/eigenaar van een ter zake kundig bureau weet hij ook hoe dat moet. Er moet een rotonde komen, en wel op de plaats van het theater. Wat een briljante vondst!”

“Pjotr Wiese levert met interactieve fotografie een belangrijke bijdrage. (…) Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Het werkt als een speer.”
Wim Bender, www.wimbender.nl, 11 oktober 2016 over de voorstelling U bevindt zich hier