De Casanova's "Tuttifrutti-ma non troppo"

Zondag 1 maart 2020
15:00 uur

De CASANOVA’S: de Italiaansamerikaansgroningse connectie.
Harry Niehof, Jaap Stegeman en Inki de Jonge brengen een verrassende mix van ouwe rhythm&blues, hedendaagse songs over de Noordelijke vlakten en krantencolumns over de zwarte romantiek van de stad. Louis Prima meets Nina Simone in een kleurige jas, koffie drinkend met De Schreeuw bie ‘t Botterdaip – zo laat zich het repertoire van de CASANOVA’S wel samenvatten.

Wie zijn de CASANOVA’S?
Harry Niehof: Zanger. Gitarist. Maker van Groningstalige liedjes met universele zeggingskracht. Is dientengevolge Altied Onderwegens om zijn muziek te laten horen. Speelde met R&B band Sugarboy Harry & The Race Sicilie plat. Naamgever van de band, en denk daar maar eens over na.

Jaap Stegeman: Toetsenist. Achtergrondzanger met fabuleuze kopstem. Speelde wereldmuziek in Hasan Band, maakte theater met Werk in Uitvoering. Soulkicker in het diepst van zijn gedachten.

Inki de Jonge: Zangeres. Schrijft stadse columns voor Dagblad van het Noorden. Jamde met Jan Akkerman en Mick Taylor. Is daar heel gewoon onder gebleven. Excelleert op ei.

Komt dat zien: De CASANOVA’S! Tuttifrutti-ma non troppo.