Pé & Rinus goan weer lös: De Anderhalvemetersessies!

zondag 20 september 2020
16:00 en 19:00 uur

In 2020 staan Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het podium. Vanwege de coronacrisis gaan ze dat allereerst vieren met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

De afgelopen jaren waren hectisch voor Peter en Frank, zowel in hun persoonlijke leven als muzikaal. Met hun vernieuwde begeleidingsband De Containers speelden Peter en Frank in de uitverkochte Groningse poptempel Vera, tussen grootheden als Doe Maar en The Pretenders op Retropop en tweemaal op de Zwarte Cross.

Daarna werd het hoog tijd om na te gaan denken over een passende viering van 40 jaar vriendschap en muziek. Het was de bedoeling om voorjaar en zomer 2020 eerst de stramheid even goed van zich af te gaan spelen in een aantal mooie cafés en dorpshuizen. Het publiek kon daar voor het eerst kennismaken met nieuw materiaal, dat natuurlijk zou worden afgewisseld met oude bekende hits.

Helaas: ook hier gooide het COVID-19-virus roet in het spreekwoordelijke eten. Maar Frank en Peter laten zich niet door zo’n piepklein virusje van de wijs brengen, en slaan terug met een aantal al even piepkleine, volledig coronaveilige optredentjes: de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

De mannen kijken in deze sessies terug op hun carrière, maar zien om zich heen ook genoeg nieuwe onderwerpen om lekker over te zingen. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen, al is het dan met anderhalve meter tussenruimte, over dat podium te rauzen.
Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

LET OP: Dit concert heeft een aangepaste toegangsprijs: € 12,50

Kaartjes zijn alleen te bestellen via de link op de pagina 'reserveren' (vanaf 26 augustus, 12:00 uur).
Dus niet via de mail of aan de kassa. En vol=vol, dus zorg dat je er snel bij bent.