Sofia Talvik
"Paws of a Bear"

VERWACHT
Entree € 13,-

Sofia Talvik is een zeldzame artiest en fervent verhalenverteller met een stem die vergeleken kan worden met grootheden als Joni Mitchell, Judy Collins en Buffy Sainte-Marie. Of, zoals de Folk/Americana Magazine NoDepression het zei: "Een singer/songwriter die in staat is de essentie van Laurel Canyon in de 60-er jaren te vatten en prachtige vergezichten te schilderen met woorden en muziek.”

Bereid je voor op een unieke en intieme avond met een act van wereldklasse die op grote festivals als Lollapalooza en SxSW heeft gespeeld en in het voorprogramma stond van artiesten als Maria McKee en David Duchovny (X-files, Californication).

Haar gevoelige liedjes worden op een intieme manier uitgevoerd, waarbij Sofia's engelachtige stem de hoofdrol speelt, alleen versterkt door een smaakvolle mix van harmonieën en vertragingen, begeleid door het gestage plukken van haar akoestische gitaar en de ritmesectie bestaande uit haar eigen twee voeten, bellen en een stompdoos.

Haar kracht ligt in haar communicatie met haar publiek, dat ze met haar nonchalant grappen om haar vinger wikkelt.

Sofia is een ervaren internationaal reizende artiest die heeft getoerd door 47 Amerikaanse staten, Europa en Nieuw-Zeeland.
Sofia Talvik heeft zojuist haar 8e studioalbum "Paws Of a Bear" uitgebracht. Het album reflecteert naar binnen in plaats van naar haar omgeving en verkent gedachten over identiteit en thuis. De eerste single "Take Me Home" is op veel radiostations in de VS en Europa uitgezonden.

Meer informatie en wat voorproefjes

Ga naar www.sofiatalvik.com voor meer informatie over Sofia

 

 

ANDEREN OVER SOFIA

“Paws of a Bear … appropriately, finds Talvik taking a more Americana-flavored approach after the more fully produced and psychedelic tinged predecessor.”
Billboard.com

"Even though this young lady is from Sweden, I’d place her at the forefront of the American vanguard. One listen will tell you why and how."
PopDose.com